kesen-wifi-vypinac

Zimné novinky 2018 Zanechajte komentár

Neustále pracujeme na rozšírenie ponúkaných produktov na KOTi.sk. Plánujeme niekoľko noviniek a to nasledovne:

  • Rozšírenie ponúkaných vypínačov
  • Neustále rozšírenie produktovej rady Zwave pre Smart Home riešenie
  • Rozšírenie produktov DoorBird
  • Nová kategória vypínačov pre lepšiu prehľadnosť
  • Nová výrobca vypínačov

Rozšírenie ponúkaných vypínačov

Do ponuky sme zaradili novú výrobcu značky Kesen. Výrobca je špecifická v tom, že ponúka cenovo výhodné vypínače s WiFi ovládaním (iOS a Android).

Produkty tiež podporujú hlasové ovládanie Google Home a Amazon Alexa, takže môžete rozšíriť váš Smart Home o kvalitné a lacné vypínače.

kesen-wifi-vypinac

Plánujeme tejto novinke sa venovať aj hlbšie ako ďalšiu novinku. Produktovú radu vypínačov nájdete kliknutím sem.

Neustále rozšírenie produktovej rady Zwave pre Smart Home riešenie

Každý mesiac zaradujeme nové Zwave produkty do ponuky. Naposledy sme zaradili produkty, ako sú: Hank RGBW žiarovka, Spirit radiátorová hlavicaDanfoss komplexný ovládač podlahového vykurovania pre 510 okruhov a mnoho ďalších.

Onedlho budeme mať ďalšie produkty ako sú:

  • MCO vypínače a termostaty v čiernom prevedení
  • Zipato RGBW žiarovka 2
  • Multimediálny systém iEast pre multiroom audio
  • pomocné elektroinštalačné produkty na celú sériu FIBARO spínačov s možnosťou montovania na DIN lištu a to aj s tlačidlami.
danfoss-danehc10-1

Máte sa načo tešiť…

Rozšírenie produktov DoorBird

Nemecká značka DoorBird je profesionálne riešenie ak hľadíte videovrátnik s možnosťou pripojenia cez iOS alebo Android. Kvalita je zaručená, keďže výrobca testuje každý kus pred expedíciou, a tak môžete mať istotu, že tovar bude plne funkčný.

doorbird-videovratnik

Nedávno sme rozšírili produktovú radu o novú sériu D21xx a to aj v bronzovom prevedení. Ponuku naďalej rozširujeme a tak už onedlho budú v predaji aj rôzne rozširujúce komponenty od DoorBird ako sú POE switch, vnútorný zvonček, senzory a iné produkty.

Nová kategória vypínačov pre lepšiu prehľadnosť

Nesmierne ceníme každú spätnú väzbu od vás. Jeden z nich je prehľadnosť poskytovaných produktov. Keďže v ponuke máme širokú škálu dotykových vypínačov, často nájsť správny produkt alebo produkty, môže byť časovo náročné.

Práve preto ako novinka sme vytvorili novú kategóriu delenia vypínačov podľa výrobcov. Teraz už budete môcť hľadať produkty iba od konkrétneho výrobcu a tak si byť istý, že každý kus vypínača bude od jednej značky. Túto funkciu určite oceníte aj vtedy, ak hľadáte riešenie pre kompletné vybavenie domu.

Momentálne sme vytvorili kategórie pre WiFi vypínače (značky Kesen a Lanbon), ale ponuku neustále rozširujeme a tak onedlho tu nájdete všetko.

Kategória má názov Dotykové vypínače podľa značky

To najlepšie na koniec…nová výrobca vypínačov

Nedávno sme začali spolupracovať s výrobcom vypínačov, ktorý majú kompletný sortiment. To znamená, že onedlho už budeme mať v ponuke nie iba dotykové vypínače, ale aj zásuvky, iné funkčné časti (dvojité USB, HDMI, Audio…), mechanické vypínače a to aj v prípade, ak budete potrebovať viac-rámikovú kombináciu (max. do 4rámiku).

Môžete tak kompletne vybaviť váš dom, čo od nás doteraz nebolo možné. Sortiment je obrovský a preto uvedenie produktov bude v niekoľkých fázach. Zhotovenie je možné buď sklenené (biele, čierne alebo zlaté) alebo hliníkové (strieborné, zlaté a čierne).

A čo sa týka kvality môžeme potvrdiť, že lepšiu kvalitu na trhu nenájdete. Doteraz sme nemali ani jednu reklamáciu na produkty a dostali sme spätnú väzbu od klientov, že kvalita vyhotovenia je na najvyššom úrovni. Zabudnite na značku Livolo, toto je kvalitnejšie a bude aj lacnejšie…

Ak by ste potrebovali kompletné riešenie do domu skôr ako máme kompletný sortiment v ponuke, kontaktujte nás na info@koti.sk.

bingoelec-dotykove-vypinace-present

Váš tím KOTi.sk

Pridaj komentár